Rókusi Szám-szolg Könyvelői és Szolgáltató BT.


A vállalkozásunk egyéni vállalkozásból vált társasággá. A tulajdonos 1992 óta végez könyvelő tevékenységet, ma már regisztrált mérlegképes igazolvánnyal. A társaság mögött megbízható könyvvizsgáló kezeskedik.

Vállalkozásunk könyvelési feladatok végzésére, bérszámfejtésre, munkaügyi, üzletviteli tanácsadásra, adóhatóság előtti képviseletre is vállalkozik. A könyvelési feladatok körébe a számviteli törvénynek megfelelő beszámolók készítése, egyéb szervek -MEP, Önkormányzat- felé az aktuális bevallások elkészítése, nyilvántartások készítése tartozik.

Jelenlegi ügyfélkörünk változatos tevékenységű egyéni és társas vállalkozásokból áll. Több olyan vállalkozás könyvelését végezzük, akik alakulásuktól kezdődően az ügyfeleink, így végigkísérhettük fejlődésüket, részt vehettünk napi problémáik megoldásábanaz átalakulástól a hitelfelvételig.

Nem vállalunk túl nagy számú ügyfélkört, mivel nem végzünk tucatmunkát. Folyamatos kapcsolattartást, cégeink tevékenységének, problémáinak naprakész ismeretét fontosnak tartjuk.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keresse társaságunkat a megadott telefonszámokon, e-mail-ben vagy küldjön faxot, árajánlatot kérve. Reméljük, szolgáltatásunk megfelel Önöknek.

Mivel társaságunk egyéni vállalkozásokat, BT-ket és KFT-ket egyaránt könyvel, az árajánlatunk eléggé szórt. Egyszeres könyvvitelnél és a kettős könyvelésnél mi a könyvelt anyag mennyiségéből és a foglalkoztatottak létszámából indulunk ki.
Így a könyvelési tarifáink:
    egyéni vállalkozásoknak   3.000.-+áfa   -   10.000.-+áfa
    BT (kettős könyvvitel)       8.000.-+áfa   -   20.000.-+áfa
    KFT (kettős könyvvitel)    15.000.-+áfa  -   70.000.-+áfa
Társaságunk a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja, melyen belül az ottani tagok részére 10% kedvezményt tudunk nyújtani a kártyával rendelkezők részére.

Referenciáink:
A vállalkozásunk Szeged és annak vonzáskörzetében végez könyvelési és számviteli tevékenységet.

Telephelyünk és székhelyünk:
A Rókusi Szám-szolg BT Szegeden a TESCO áruháztól 3 percre található a Kukovecz Nana u. 10. szám alatt. Könnyen megközelíthető a városból a 2-es és a 83-as, valamint a 90-es autóbusszal, illetve az 1-es villamossal.
Irodánk nyitva tart: hétfőtől péntekig 8:00 - 17:00-ig.
    (Igény szerint a későbbre megbeszélt időpont is megoldható.)

Telefonszámunk: 62/482-472 (Fax is), 30/4758-146