Interjú - Ház Ép Magyarország Kft.

Kérem, mutassa be a cégét.
Fiatal, dinamikusan fejlődő cégünk az építőipar több területén próbálja megállni a helyét. Elsősorban a könnyűszerkezetes kész házak tervezésével és kivitelezésével, másodsorban, mondhatnám idényszerűen, klímatechnikával foglalkozunk, azon belül főként a lakossági igényekkel.

A mai felgyorsult világunkban alkalmazkodni kell az elvárásokhozl. A kész házak kimagasló előnyei a gyorsaság és a pontosság. A precíz tervezések után - épület, gépészet, villanyszerelési és egyéb -, üzemben előregyártják a fal elemeit, melyet az alapozási munkák után helyszínre szállítunk, és ott szereljük össze. A kész ház szerkezetét különböző, a megrendelő igényétől függően más-más gyártótól rendeljük meg. Különböző igények, különböző kialakítások. A befejező munkákat mi végezzük, helyi szakembereink közreműködésével.

Milyen típusú házakat építenek?
A Ház Ép Technológiával építjük házainkat, némileg különböző, olykor egyedi rétegrend szerint. A falak szerkezetéről annyit kell tudni, hogy minőségi fa vázszerkezetre több rétegű merevítő és szigetelő rétegeket helyezünk fel. A tetőszerkezet igazából megegyezik a más családi házak tetőszerkezetével, mivel a tetőre nálunk is cserépfedés kerül.

Mennyire időállók ezek a házak?
Jótállási idő nálunk is, mint a téglaházak esetében szintén 30 év. Tulajdonképpen azt szoktam mondani, hogy nézzenek meg egy régi családi házat, annak a tetőszerkezete is fából van, ráadásul nem is voltak bevédve különböző rovar- és rágcsálóirtó anyagokkal.

Milyen klímákat forgalmaznak?
A klímák területén az LG, a Midea és az Elektrolux márkákat forgalmazzuk. Emellett egy igen elfogadható beszerelési költséggel, szinte 48 órán belül üzembe helyezzük gépeinket.

Hol található az Önök cége?
Helyileg Szegeden a Berlini krt. 20 szám alatt található az irodánk, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt. Munkáinkat Szeged és közvetlen vonzáskörzetében végezzük, mondhatnánk, regionálisak vagyunk.

Elérhetőségeik?
6721 Szeged, Berlini krt. 20.
Tel.: 06-62/550-770; Fax: 06-62/550-771; e-mail: hazepkft@vnet.hu