Ház Ép Magyarország Kft.


Fiatal, dinamikusan fejlődő cégünk az építőipar több területén próbálja megállni a helyét. Elsősorban a könnyűszerkezetes kész házak tervezésével és kivitelezésével, másodsorban, mondhatnám idényszerűen, klímatechnikával foglalkozunk, azon belül főként a lakossági igényekkel.

A mai felgyorsult világunkban alkalmazkodni kell az elvárásokhoz. A kész házak kimagasló előnyei a gyorsaság és a pontosság. A precíz tervezések után - épület, gépészet, villanyszerelési és egyéb -, üzemben előregyártják a fal elemeit, melyet az alapozási munkák után helyszínre szállítunk, és ott szereljük össze. A kész ház szerkezetét különböző, a megrendelő igényétől függően más-más gyártótól rendeljük meg. Különböző igények, különböző kialakítások. A befejező munkákat mi végezzük, helyi szakembereink közreműködésével.

A Ház Ép Technológiával építjük házainkat, némileg különböző, olykor egyedi rétegrend szerint. A falak szerkezetéről annyit kell tudni, hogy minőségi fa vázszerkezetre több rétegű merevítő és szigetelő rétegeket helyezünk fel. A tetőszerkezet igazából megegyezik a más családi házak tetőszerkezetével, mivel a tetőre nálunk is cserépfedés kerül.

Jótállási idő nálunk is, mint a téglaházak esetében szintén 30 év. Tulajdonképpen azt szoktam mondani, hogy nézzenek meg egy régi családi házat, annak a tetőszerkezete is fából van, ráadásul nem is voltak bevédve különböző rovar- és rágcsálóirtó anyagokkal.

A klímákról:
A klímák területén az LG, a Midea és az Elektrolux márkákat forgalmazzuk. Emellett egy igen elfogadható beszerelési költséggel, szinte 48 órán belül üzembe helyezzük gépeinket.

OLDALFALI SPLIT TÍPUSOK

Az oldalfali split típusú légkondicionáló berendezések kis méretüknek köszönhetően könnyen szerelhetők, leadott hűtőteljesítményük figyelemre méltó. Alacsony zajszinttel üzemelnek és kellemes közérzetet biztosítanak. A gyorshűtés (Jet Cool) funkció segítségével a helyiség rövid idő alatt lehűthető. A plazma légtisztító rendszer tiszta levegőt biztosít.KETTŐS PLAZMA légtisztító rendszer (Dual PLASMA)

Az LG által kifejlesztett egyedülálló PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkópikus szennyeződéseket és a port, hanem a házi atkákat, a pollent és az állati szőrt is eltávolítja, így véd az olyan allergiás betegségektől, mint az asztma. Egy olyan szűrővel, amely egyszerű vizes mosás után újból használható, élvezheti a tiszta és friss levegőt. Nem kell aggódnia a két évente esedékes szűrőcsere miatt, s még pénzt is megtakarít.

Helyileg Szegeden a Berlini krt. 20 szám alatt található az irodánk, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt. Munkáinkat Szeged és közvetlen vonzáskörzetében végezzük, mondhatnánk, regionálisak vagyunk.

6721 Szeged, Berlini krt. 20.
Tel.: 06-62/550-770; Fax: 06-62/550-771
E-mail: hazepkft@vnet.hu