ACSI Logisztika ZRt.
Szerelhető válaszfalak, kapcsolható polcrendszerek

(TW25, APROD, PERFORION, FERALCO, AKA)

Részvénytársaságunk 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a logisztikai rendszerek, raktártechnikai berendezések tervezése, megvalósítása terén. A nagy gyakorlattal és széleskörű ismeretanyaggal rendelkező szakember gárdánknak köszönhetően szakmai területen, Magyarországon jelentős szerepet töltünk be. Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a kutatásfejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A bevált saját fejlesztési eredmények, szabadalmaztatott termékeink és az évek során kiépült hazai és külföldi üzleti kapcsolatrendszerünk kiváló referenciát biztosít új partnereink számára. Az ACSI Logisztika Zrt. a logisztikai rendszerek tervezésében és megvalósításában először szerzett hazánkban ISO 9001 minőségtanúsítást.

Termékeink:

TW25: A technológiai folyamatok dinamikus változása következtében rohamosan változnak az iroda technikai elemeivel, valamint az iroda- és kiszolgálóhelyiségek méreteivel, alakjával és elrendezésével szembeni igények. Ezek kiszolgálására fejlesztették ki az egyre elterjedtebben használt, szerelhető, átalakítható és bővíthető válaszfalrendszereket, csarnokon belüli szerelt házakat.
Ezek alkalmazása gyorsan terjed a lakásépítésben is. Ma Németországban a lakások válaszfalainak 25 %-a, míg Hollandiában 60 %-a készül szerelhető válaszfalból.

APROD: Az APROD típusú kapcsolható polcos állványrendszer sorozatban gyártott, csavarmentes kapcsolattal, gyorsan összeállítható elemekből épül fel. Irattárak, könyvtárak, irodai berendezések, üzletberendezések, apróalkatrész raktárak, galériás- és gördíthető állványrendszerek kialakításánál alkalmazható. Az állványelemek hidegen hengerelt minőségi acélból, festett vagy horganyzott kivitelben készülnek. A festett elemek felületvédelme korszerű műanyagfestékkel, robotporszórásos technológiával történik, mely kiváló minőségű korrózióvédelmet és esztétikus megjelenést biztosít.
Szakembereink ingyenes tanácsadással segítik Megrendelőinket az optimális megoldás kidolgozásában.     - helyszíni igényfelmérés,
     - tervezés,
     - optimális ajánlat,
     - kivitelezés,
     - karbantartás
.


Az idő pénz - A hely érték

Az ACSI Logisztika Rt. a logisztikai rendszerek tervezésében és vállalkozásban történő megvalósításában először szerzett magyar cégek közül ISO 9001 minőségtanúsítást.

1119 Budapest Hadak útja 11.
Tel.: 1/210-0101
WEB: www.acsi.hu

Email: log@acsi.hu

Mintabolt: 1119 Budapest Hadak útja 11.