Ábrahám Türes és Tsai Kft.

A Cég rövid ismertetése:

A Cég 06-09-005191 cégjegyzékszám alatt bejegyzett Ábrahám Türes és Tsai Kereskedelmi-, Építőipari-, Szolgáltató és Épületgépészeti Kft. 1997 második félévében magántőkéből alakult. A cég vezetője: Ábrahám Türes István Zoltán ügyvezető igazgató.
Általános adatok:
Cég rövidített elnevezése: Ábrahám Türes és Tsai Kft.
Cég székhelye: 6726 Szeged, Bírkózó köz 5.
Cég telephelye: 6724 Szeged, Kálvária sgt. 35.
Működési körzete: Magyarország (főleg Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye), Jugoszlávia, Románia
Bejegyezve: 1997. Július 18.
Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság
Telefon/Fax: 62/444-771, Tel: 424-414
E-mail: abraham.tures@axelero.hu

Cég tevékenységi köre:

Építőipari jellegű munkák generál-kivitelezése, épületfenntartás és korszerűsítés valamint épületgépészeti anyagok iparcikk jellegű kiskereskedelme, vas-, műszaki, üvegáru hazai és külföldi forgalmazása, valamint Makita kisgépek bérbe adása.


Műszaki-technikai felszereltségéről:

Az épületgépészeti munkálatok gyors és szakszerű elkészítéséhez, a technológiából adódó precizitás megköveteli, hogy a kivitelező rendelkezzen a megfelelő speciális megmunkáló szerszámokkal.
Az Ábrahám Türes és Társai Kft. jól képzett szakember gárdája minden feladat elvégzéséhez a Rothenberger, Rems és Makita szerszám- ill. gépgyártók eszközeivel rendelkezik. Az új anyagokkal történő (pl. hegeszthető vagy többrétegű műanyag csővezetékek) kivitelezésre jogosító vizsgával és eszközökkel is rendelkezik társaságunk.
A munkavégzés hatékonyságát segíti elő a teher- és személygépkocsikból álló gépparkunk is.
Az Ábrahám Türes és Társai Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségi munkavégzésre, a gyártóművi- és szabványelőírások pontos betartására, ill. a kivitelezés nagyfokú gépesítésére. Ennek érdekében folyamatosan fejleszti gépparkját.

2002. november 30-án KFT-nk épületgépészeti kivitelezési és karbantartási minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.


A Viessmann az energiatakarékos és környezetkímélő kazánberendezések egyik vezető gyártója. A Viessmann gyártmányprogram magában foglalja az olaj- és gáztüzelésű kazánokat 4-15000kW teljesítményig, napenergia-hasznosító rendszereket, valamint az ezekhez kifejlesztett rendszertechnikai elemeket: szabályozókat, égőket, nemesacélból készült tároló-vízmelegítőket, keverőszelepeket, napkollektorokat...