Ön is Nyomtasson tintasugaras irodai nyomtatójával mindössze ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Címkék: Canon CL-513 patron utántöltő készlet, Canon PG-512 patron utántöltése, HP nyomtatópatron, ink-mate, HP 650 tinta patron utántöltése, HP 21 patron töltése

Manapság már az irodai nyomtatók a mindennapjainknak éppúgy természetes részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök. A tintasugaras nyomtatók patronjai azonban hihetetlenül magas áron vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen magas áron.
Erre a dilemmára nagyon sokféle megoldás született, a kiürült tintapatronok begyűjtésétől és újrahasznosításától kezdve a távol-keleti tintapatron-gyártók gyengébb minőségű, utángyártott patronjaiig, de egészen napjainkig a legkedvezőbb megoldást az jelenti, ha mi magunk fel tudjuk tölteni az épp most kifogyott tintapatronjainkat. Manapság a HP 22 patron töltése, CL-41 patron utántöltése meglehetősen keresett téma.
A fő probléma ennél a megoldásnál mindenképpen a nyomtatópatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak tintát töltenénk a nyomtatópatronba, viszont a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a patron rövidesen bekövetkező tönkremenetelét idézi elő.
Nem mindegy tehát, hogy hogyan is hajtjuk végre ezt a nagyon fontos lépést. A RefillParadise tintapatron utántöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a patron töltését bárki, mindenféle hozzáértés vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségek így – a patron fajtájától és fogyasztói árától függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.
Ön is nyomtathat ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! – Kattintson a RefillParadise honlapjára!

Tintapatron utántöltő információk
 

 
tintapatron, utántöltő, tintapatron utántöltő, utántöltés, újratöltés, feltöltés, töltő, töltőkitt, töltőkészlet, utántöltőkitt, utántöltőkészlet, hp, canon, lexmark, xerox, epson, deskjet, psc, multifunkciós, stylus, color, fekete, színes, szines, olcsó, gazdaságos, utángyártott, ink-mate, inkmate, ink-tec, inktec, inktech, print-rite, printrite, inkman, ink-man, inkstar, nyomtató, nyomtatókellék, hp deskjet, canon ip, epson stylus, hewlett, packard, nyomtatás, utángyártott, kompatibilis, ingyenes, ajándék, tipp, budapest, szeged, győr, pécs, debrecen, kecskemét, nyíregyháza, zalaegerszeg, veszprém, kaposvár, székesfehérvár, baja, szolnok, számítógép, laptop, patron, nyomtatópatron, megtakarítás, vásárlás, rendelés, webáruház, webshop, megrendelés, kiszállítás, kereskedelem